leidsche vaart ter aar

Enthousiast verteld Martijn Vermeeren over de recente uitbreiding van hun bedrijf, MR interieur design. Eind december wordt de nieuwe hal in gebruik genomen om de groei van de afgelopen jaren te faciliteren. 8 jaar geleden is Martijn samen met zaken partners gestart in Zoetermeer, 6 jaar geleden is hun bedrijf verhuisd naar Bedrijvenpark Leidsche Vaart.

De opmaat gemaakte schuifkasten worden door een uitgebreid dealer netwerk onder de naam Allure kasten, http://www.allure-schuifdeurkasten.nl/over-allure , gedistribueerd. de dealers meten de kasten in bij de klant en sturen het bestek naar het team van Allure. Na 3 á 4 weken wordt de kast bij de klant gemonteerd door de dealer. Recent heeft MR interieurdesign een eigen montageteam samengesteld die de klant en dealer ontzorgd. Door de intensieve samenwerking met de dealers, allemaal zorgvuldig geselecteerde woninginrichtingszaken en professionele bouwmarkten, wordt een hoog service en kwaliteitsniveau nagestreefd en gerealiseerd. De klant wordt van idee tot en met de levering van de schuifkast volledig ontzorgd. De prijsstelling heeft een eerlijke relatie met de kwaliteit van het geleverde product.

In de crisis tijd heeft Allure flexibel geanticipeerd op de ontstane omstandigheden met een budgetlijn, http://www.aktiekast.nl/ . Hierdoor is MR Interieurdesign goed door de crisis heen gekomen. De aktie kasten lijn een mooie aanvulling op het reguliere kasten assortiment, bovendien wordt op deze manier groter deel van de markt afgedekt.

MR interieurdesign heeft een moderne productie faciliteit en is constant opzoek naar betere en duurzamere productmethodes. Kernwaarden zijn goede arbeidsomstandigheden en minimaliseren van afvalstromen.