leidsche vaart ter aar

Nu de werkgelegenheid voor het eerst weer is gedaald, de economische voortuitzichten positiever zijn en het consumenten vertrouwen sterk is toegenomen, is dit voor een ondernemer bij uitstek een periode van bezinning. Gaat de markt weer groeien, kan ik daar als ondernemer op anticiperen ? Moet ik personeel aannemen om de mogelijke groei te kunnen realiseren ? Kan ik nieuwe business modellen uitrollen? Allemaal vragen die menig ondernemer zal bezighouden.Ben ook zo’n ondernemer. Merk in mijn contacten met ondernemers dat dan ook de huisvesting een belangrijk aandachtspunt is. Niet iedereen zit op een nieuwe huisvesting voor zijn bedrijf te wachten, een hoop gedoe, maar het geld is goedkoop en vaak kan je in een nieuwe huisvesting efficiency voordelen behalen en profiteren van de kwaliteit die nieuwe huisvesting je nu eenmaal geeft.

Oké je zal moeten analyseren of je eigen vermogen in je eigen bedrijfspand wil investeren, maar de combi van goedkoop geld en efficiency voordelen kan een ondernemer de komende jaren een hoop rendement opleveren. Juist dat rendement heeft de gemiddelde ondernemer de afgelopen jaren vaak moeten missen.
Ben graag bereid voor een ondernemer eens zo’n quick scan van de huisvesting bestaand versus nieuw te maken, wie weet pakt dat voor u goed uit. Niet geschoten is altijd mis zei mijn wijze vader altijd.

Ger Hukker, Drieman in Bedrijf